Ανακαλύψτε τον κόσμο του L’OR Professional

Γεννημένος στη Γαλλία το 1992 με το όραμα να προσφέρει έντονες γευστικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές καφέ. Σήμερα, η υψηλή ποιότητα του L’OR υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, ανταποκρινόμενος στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες των επαγγελματικών χώρων.

L'OR, γιατί να θέλεις κάτι λιγότερο από τον ΧΡΥΣΟ

L'OR PROMESSO

Μία πολυτελής εμπειρία καφέ για να προσφέρετε ποικιλία ροφημάτων υψηλής ποιότητας σε πελάτες και συναδέρφους!

L'OR Professional Mini

Η ιδανική λύση μικρών διαστάσεων για δωμάτια ξενοδοχείων για την απόλυτη in-room εμπειρία καφέ!

Η χρυσή τελειότητα του L’OR

Κάθε φλυτζάνι καφέ L’OR χαρίζει μία αγνή στιγμή απόλαυσης. Το έντονο άρωμα και η ισορροπία των απαλών και πλούσιων γεύσεων συνθέτουν τη χρυσή τελειότητα των L’OR προϊόντων.

Βρείτε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας

Σε κάθε φλυτζάνι καφέ L’OR κρύβεται μία συναρπαστική ιστορία. Από τη συγκομιδή μέχρι το καβούρδισμα, ανακαλύψτε το εντυπωσιακό ταξίδι των κόκκων και προσφέρετε ικανοποίηση μέχρι και στους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους.

Μόνο τα καλύτερα, όχι μόνο για τους πελάτες μας αλλά και για το περιβάλλον

Κάθε χαρμάνι L'OR Espresso δημιουργείται από καφέ που καλλιεργείται σύμφωνα με τις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και διαθέτει πιστοποίηση UTZ. Η L'OR συνεργάζεται με την UTZ για την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στην καλλιέργεια καφέ. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των αγροτών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους και εργαζόμαστε με γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

utz-logo2.png