Κομμάτι της ιστορίας μας

Η ιστορία του ελληνικού καφέ BRAVO ξεκινά το 1926 στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Αθήνας με 2 καφεκοπτεία. Εκεί ξεκίνησαν όλα.

Bravo. Αυτός είναι καφές.

Για να γίνει ένας πραγματικά καλός ελληνικός καφές χρειάζεται μεράκι, δεξιοτεχνία, αγάπη και γνώση. Αυτά ακριβώς είναι τα συστατικά του BRAVO από το 1926 μέχρι και σήμερα. Γιατί ο BRAVO χαράζει και ακολουθεί τη δική του πορεία στον ελληνικό καφέ με γνώμονα την ποιότητα, τη δική του αυθεντική ταυτότητα, το δικό του χαρακτήρα.

Η τέχνη του καβουρδίσματος

Όλα τα χαρμάνια του BRAVO φτιάχνονται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζονται με μεράκι, βασισμένα στη γνώση του, όπως συνέβαινε και στο πρώτο παραδοσιακό καφεκοπτείο BRAVO. Το προσεκτικό και αργό καβούρδισμα συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη των αρωμάτων του καφέ και στη δημιουργία εξαιρετικών χαρμανιών. 

Το μεράκι ταξιδεύει από γενιά σε γενιά, είναι πηγή έμπνευσης και ένδειξη αγάπης. Γιατί το μεράκι είναι αυτό που γεμίζει την ψυχή μας… και όπου υπάρχει μεράκι υπάρχει και ΒRAVO. ΒRAVO… αυτός είναι καφές!

Ξεχωριστό χαρμάνι

Για τους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ

Ο BRAVO Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά, βασισμένος στη γνώση μας από το 1926 έως σήμερα. Το αποτέλεσμα: ένας αυθεντικός ελληνικός με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.