Απόλυτη φιλοξενία με την L’OR PROMESSO

Η L’OR Professional σας βοηθά να προσφέρετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε περίσταση. Ανακαλύψτε την απόλαυση της απόλυτης φιλοξενίας προσφέροντας ευχάριστες στιγμές καφέ με τη βοήθεια της L’OR Promesso. Σερβίροντας ένα ρόφημα καφέ υψηλής ποιότητας από μία βραβευμένη μηχανή, δημιουργείτε μία έντονα θετική εικόνα για την επιχείρησή σας, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αξία που προσδίδετε στους πελάτες σας.

Ανακαλύψτε τη

L'OR PROMESSO

ULTIMATE TASTE

Η Χρυσή Τελειότητα

Παραδοθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση του καφέ και απολαύστε την ανώτερη γεύση μιας εξαιρετικής σειράς premium espresso. Τυφλές γευστικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι η L’OR Promesso προσφέρει premium espresso καφέ που σκοράρει υψηλά στις παραμέτρους της συνολικής ευχαρίστησης, της γεύσης, της επίγευσης και της ποιότητας.

The Blend with the Ultimate Taste

Στην καρδιά του L’OR Promesso Classique βρίσκεται η λεπτή διαλογή κόκκων 100% Arabica.

  • Medium και dark roasted blends
  • Βαθιά ισορροπημένη γεύση με γλυκές νότες
  • Μοναδικό brewing και σύστημα συσκευασίας που εγγυώνται υψηλής ποιότητας άρωμα
  • Μία λεπτή διαλογή με UTZ πιστοποιημένους κόκκους
  • Ποικίλες επιλογές γευστικών ροφημάτων καφέ με βάση το γάλα με τη βοήθεια του L’OR PROMESSO MILC

 

ULTIMATE EXPERIENCE

Εξατομίκευση στα καλύτερά της

 

Ανακαλύψτε τις αναρίθμητες εξατομικευμένες επιλογές που ικανοποιούν τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Προσαρμόστε την ένταση του καφέ και προσθέστε γάλα ή αφρόγαλα αν επιθυμείτε βασιζόμενοι στις προτιμήσεις σας. Δημιουργήστε το προσωπικό σας αγαπημένο L’OR Promesso ρόφημα καφέ και αποθηκεύστε τη δική σας μοναδική γευστική επιλογή.

Απόλυτος Νικητής στο Design

Η L’OR Promesso είναι ο νικητής του καταξιωμένου Red Dot Design Award 2016. Ο όμορφος και πρωτοποριακός σχεδιασμός της μηχανής ήταν επίσης πιο αρεστός σε σύγκριση με παραδοσιακές μηχανές espresso.

reddotlogo2.png

ULTIMATE CONVENIENCE

Η ευκολία στην απόλυτη μορφή της

Μέγιστη διάρκεια λειτουργίας χάρη στον εύκολο χειρισμό, το γέμισμα και τον καθαρισμό. Η L’OR Promesso έχει οδηγίες βήμα προς βήμα στην οθόνη της για να καθοδηγήσει τους χρήστες. Λιγότερο από ένα λεπτό είναι αρκετό για την αλλαγή ενός πακέτου και 7 λεπτά αρκούν για τον καθαρισμό της μία φορά την εβδομάδα.

ULTIMATE BUSINESS SENSE

Η L’OR PROMESSO προσφέρει την απόλυτη λύση καφέ για την επιχείρησή σας

Ξενοδοχεία

Εταιρείες

Health & Care

Υψηλά standards στον καφέ

Η L’OR Promesso είναι μία υψηλά αποδοτική και ολοκληρωμένη λύση καφέ που ενισχύει την ποιότητα της επιχείρησής σας υπογραμμίζοντας τις προσπάθειές σας για βιώσιμη ανάπτυξη. Μία βιώσιμη λύση, με πιστοποιημένο καφέ από τον οργανισμό UTZ που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας και τους πελάτες σας.

utz-logo2.png

L'OR PROMESSO στην εταιρεία σας


Θέλετε να μάθετε όλα όσα μπορεί να προσφέρει η L’OR Promesso στην επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να το ανακαλύψετε.

Επικοινωνία