Ανακαλύψτε τον σαγηνευτικό κόσμο του

L'OR Professional

Γεννήθηκε στη Γαλλία το 1992 με όραμα να προσφέρει έντονες γευστικές εμπειρίες και μοναδικές στιγμές καφέ. H υψηλή ποιότητα του L’OR υπόσχεται την απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις για καφετέριες, ξενοδοχεία και εταιρείες.

Επικοινωνία

Barista experience

Ο L’OR Espresso Sublime, από εξαιρετικής ποιότητας κόκκους καφέ 100% Arabica, σε μία εντυπωσιακή επαγγελματική συσκευασία, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία espresso.

Μοναδική ευκολία

Η L’OR Promesso συνδυάζει υψηλής ποιότητας καφέ με τη δυνατότητα προσωποποιημένων επιλογών σε μία μηχανή εξαιρετικής ευκολίας στη χρήση.

In-room experience

Η L’OR Professional Mini είναι η ιδανική λύση μικρών διαστάσεων για δωμάτια ξενοδοχείων… για την απόλυτη in-room εμπειρία καφέ.

Η τέχνη του καφέ

Ένας ζωηρός κόσμος γεύσεων και αρωμάτων αποκαλύπτεται σε κάθε φλυτζάνι L’OR. Οι ειδικοί Coffee Artists του L’OR δημιουργούν χαρμάνια που συναρπάζουν, με ευφάνταστες αντιθέσεις και τολμηρές αναμίξεις. Αυτό είναι που αποκαλούμε l’ art du café – η τέχνη του καφέ.

Ένα μαγευτικό χαρμάνι για κάθε στιγμή

Παρασυρθείτε στη σαγήνη και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του L’OR. Ο χρόνος, το πάθος και η δεξιοτεχνία αντανακλώνται απόλυτα στη δημιουργία των L’OR χαρμανιών. Συναρπαστικές αλλά και καλά ισορροπημένες συνθέσεις με ζωηρά αρώματα και γεύσεις που κάνουν ξεχωριστή την κάθε στιγμή.

Βιωσιμότητα και κοινωνική υπευθυνότητα

Κάθε χαρμάνι L’OR αποτελείται από UTZ πιστοποιημένους κόκκους καφέ, οι οποίοι καλλιεργούνται σε φυτείες που εφαρμόζουν βιώσιμες μεθόδους παραγωγής. Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο, στηρίζουμε τις κοινότητες καλλιέργειας του καφέ μας, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αγροτών και των οικογενειών τους.

utz-logo.png

Λύσεις καφέ για κάθε χώρο

Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει

Barista Experience

L’OR Espresso Sublime

Με την αποκλειστική επιλογή κόκκων καφέ 100% Αrabica, δημιουργήθηκε ένα χαρμάνι με πολυδιάστατο χαρακτήρα που ξεχωρίζει…
Η επαγγελματική του συσκευασία εξασφαλίζει την ποιότητα και την φρεσκάδα των κόκκων καφέ.
Ο L’OR Espresso Sublime είναι το όνειρο κάθε barista για έναν γευστικό και ποιοτικό καφέ.

Ανακαλύψτε τον L'OR Espresso Sublime

Για μοναδική ευκολία

L'OR Professional Promesso

Χαρίστε τη δυνατότητα στους πελάτες και τους επισκέπτες σας να δημιουργήσουν τη δική τους, προσωποποιημένη στιγμή καφέ. Η L’OR Promesso είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει την ευκολία που χρειάζεστε, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ανακαλύψτε την Promesso

Ιδανική για δωμάτια ξενοδοχείων

L’OR Professional Mini

Προσφέρετε την απόλυτη φιλοξενία στους πελάτες σας σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – από το lobby μέχρι τα δωμάτια. Η L’OR Professional Mini είναι μία μηχανή μικρών διαστάσεων που μπορεί να αναδείξει την απόλυτη εμπειρία του καφέ L’OR μέσα στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Ανακαλύψτε την Mini

Ενδιαφέρεστε για μία από τις L’OR Professional λύσεις;

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

 

lor-professional-logo.png

Τίτλος*