Ο καφές μας

Το σερβίρισμα υψηλής ποιότητας καφέ στην επιχείρησή σας αποτελεί το επίκεντρο της δραστηριότητάς μας και των υπηρεσιών μας.

Ανακαλύψτε τις ποικίλες προτάσεις μας σε όλα τα είδη καφέ και βρείτε αυτό που θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας σας!

Επικοινωνία

Espresso

Ολόκληροι καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ espresso που επιλέγονται προσεκτικά, αναμιγνύονται και καβουρδίζονται υπό την καθοδήγηση των έμπειρων master blenders της εταιρείας μας.

Cafitesse

Κλειστό σύστημα ροφημάτων καφέ, αποκλειστικά για επαγγελματίες. Υγρός συμπυκνωμένος καφές, υψηλής ποιότητας, με εξαιρετική γεύση.

Ελληνικός Καφές

Για να γίνει ένας πραγματικά καλός ελληνικός καφές χρειάζεται μεράκι, δεξιοτεχνία και γνώση. Αυτά ακριβώς είναι τα συστατικά του Bravo από το 1926 μέχρι ...και σήμερα!

Κάψουλες Espresso

Για μία εμπειρία ευκολίας και απόλαυσης επιλέξτε ανάμεσα στην πλούσια ποικιλία καψουλών αλουμινίου που διαθέτουμε.

Αλεσμένος Καφές Φίλτρου

Υψηλή ποιότητα καφέ φίλτρου για κάθε περίσταση, σε ποικιλία χαρμανιών.

Στιγμιαίος Καφές

Η επιλογή των καλύτερων κόκκων καφέ και η προσεγμένη επεξεργασία τους συμβάλλουν σε ένα αποτέλεσμα με μοναδικό άρωμα, εξαιρετική γεύση και κορυφαία ποιότητα.

Ένας συνεργάτης για εσάς

Εξατομικευμένες λύσεις καφέ για κάθε χώρο.

Ο καλύτερος καφές για το δικός σας χώρο καφεστίασης

Αναζητάτε το είδος καφέ και τη μάρκα που θα ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ανακαλύψτε περισσότερα