Κορυφαία brands

Κάθε brand της Jacobs Douwe Egberts Professional έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και μία πρόταση σερβιρίσματος… ξεχωριστή!

Το απόσταγμα της πολύχρονης εμπειρίας και της υψηλής τεχνογνωσίας JACOBS, είναι καφέδες μοναδικοί στο είδος τους. Από το blending μέχρι και τις εξειδικευμένες μεθόδους καβουρδίσματος, τα προϊόντα JACOBS αποτελούν την καλύτερη λύση για επαγγελματική χρήση υψηλών απαιτήσεων σε κάθε είδος καφέ.

Το brand Douwe Egberts από το 1753 μέχρι σήμερα, έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 140 χώρες. Στόχος μας, να προμηθεύουμε την αγορά της μαζικής εστίασης με επαγγελματικά συστήματα και προϊόντα καφέ κάθε κατηγορίας, προσφέροντας μία εξαιρετική εμπειρία καφέ.

Εξαιρετική γεύση, ολοκληρωμένη εμπειρία, μοναδική ευκολία και εξαιρετική επαγγελματική λύση. Όλα αυτά είναι το Cafitesse!

Μέσα σε ένα φλυτζάνι La Meloise κρύβεται όλο το πάθος και η αγάπη μας για δημιουργία καφέ υψηλής ποιότητας, προσιτό σε κάθε επαγγελματία που θέλει να προσφέρει το καλύτερο στους πελάτες του.

Κάθε φλυτζάνι L’OR είναι μια εμπειρία με ένταση, που πηγάζει από την προσεκτική επεξεργασία των αποκλειστικά επιλεγμένων κόκκων καφέ και τη δημιουργία πολυδιάστατων χαρμανιών. Ανακαλύψτε τη χρυσή τελειότητα!

Ο Pizza D'Oro δημιουργεί blends που εμπνέουν, ενθουσιάζουν και χαρίζουν απόλαυση κάθε στιγμή... and make taste comes alive!

Το άρωμα και η πλούσια γεύση του καφέ Maxwell House μας συντροφεύει για πάνω από 100 χρόνια. Με υπερηφάνεια, πάθος και προσήλωση στη λεπτομέρεια ο Maxwell House χαρίζει ποιότητα και απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας.

O BRAVO από το 1926 χαράζει και ακολουθεί τη δική του πορεία στον ελληνικό καφέ με γνώμονα την ποιότητα, τη δική του αυθεντική ταυτότητα, το δικό του χαρακτήρα. Μια ιστορία αγάπης που κρατάει σχεδόν έναν αιώνα!

Επαγγελματίες στο χώρο του τσαγιού από το 1753, το Pickwick ξέρει καλά πόσο πολύτιμη είναι η καθημερινή απόλαυση του τσαγιού για τους λάτρεις του είδους.

Η πολυετής εμπειρία μας και η προσεκτική επιλογή των κόκκων κακάο συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο γευστικών, αυθεντικών προϊόντων σοκολάτας Cocoa Fantasy.

Μοναδικές λύσεις καφέ

Ανακαλύψτε την ιδανική λύση καφέ για την επιχείρησή σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα